Main menu

Blogomanija 2016 – sitno odbrojavanje.

Redak je vrabac na grani, u Boga mu, stvarno su retki 🙁 al htedoh reći, redak je onaj ko za Blogomanija Fashion & Beauty čuo nije u proteklom periodu. I izređaše se pozivi, razna internet lica, raznih interesovanja, godišta. A šta ćete vi ili ja tamo?

Šta ću ja tamo, a zašto bi bilo kome Blogomaniju preporučio?

Proteklih, sramota da se kaže koliko, plivah u vodama Interent produkcije, Razvoja, ponajviše Internet Marketinga. Primerak krajnje dosadan, tipičan “Mnogo hteo, mnogo započeo”, pametnjaković koji je trebao biti veterinar i završio međ muljem internet marketara.

Onda su se stvari zakomplikovale, naivno poverovah u jednu na uvo idiličnu poslovnu priču, a kako su sve čaše i kofe već naveliko bile prepunjene, stavih ključ u bravu, poslah preduzeće na večiti počinak, a ja se odmetnuh u čergarske varijante Telekomunikacionih inženjera, sa kojima imam veze koliko i sa… ispade da nije baš da nemam.

U tom nekom međuperiodu kad god bi me neki poduzetnik u povoju, kao nadasve iskusnu jedinku, uspeo za gušu dovatiti, da ocenim sajt, da kažem svoje mišljenje, da prozborim koju o tome šta i kako dalje (čuh da neko za to osim kafe i kolača i pare uzima?!). Univerzalna savetodavna stvar je bila IT konferencije.

Bez obzira koje se branše Internet marketing dotiče, mehanizmi su većim delom isti, a finese jedne branše, mogu biti podsticaj za kreativno razmišljanje u drugoj branši. Tako da bez obzira da li se bavite proizvodnjom najlon čarapa, crnom metalurgijom ili jednostavno prodajom sirovog kikrikija. Blogomanija Fashion & Beauty jeste zanimljivo mesto za vas.

Dakle edukativno i stručno govoreći, svaki predavač će se truditi da što kvalitetnije prenese svoje iskustvo, obzirom da se radi o regionalno lokalizovanim predavačima, prilično ostvarenim i uspešnim u svojim oblastima, teško da postoji smisleniji uzorak za saslušati.

Networking, Mingling (ovaj sam termin tek naučio, baš sam zahrđao 🙂 ) Ukoliko imate fenomenalan servis ili proizvod za koji vam je potrebno da bude malo više viđen. Pa dobar početak su upravo ovakvi događaji. Imate mogućnost da upoznate “uticajne”, stručne ali ono što je najbitnije od svega, navedeni imaju priliku upoznati vas. Dodatno, čisto društveno gledano, živimo u vremenima gde se površna “prijateljstva” visoko kotiraju, a kao ljudska, društvena bića, uvek je prijatno biti deo čopora, naročito kad se čoporu nalaze Fashion & Beauty jedinke 😀

A šta ću ja tamo?

Pa lokacija konferencije je tako reći Win Win, smeštajni kapaciteti su više nego pristojnog kvaliteta, a cene.. pa cijena je zbilja prava sitnica! Uzevši sve u obzir osim Mingliga i druženja, koje me samo po sebi kao porodičnog čoeka, teško može iz porodične jazbine isterati. Prepoznah priliku da porodičnu jazbinu premestim na Blogomaniju, a blizinu zanimljivih lokaliteta iskoristim za 4 dnevno švrćkanje po istim i da se lupi još neka tačka.

Tako i Pantići svoje stražnjice dislociraju u Maribor. Te u pauzama švrćakanja vidimo se u bazenu, sauni, kafani, a i na ponekom predavanju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterGoogle+
Back To Top