Main menu

E-trgovina dan 0 – eHigijena!

Napokon se nakanih da se sastavim i prijavim i da nakon 10 propuštenih,  posetim tu instituciju sada u 11om izdanju, zvanu E-Trgovina. Istini za volju prve edicije te međunarodne konferencije mi i nisu budile neku preteranu pažnju, međutim poslednjih par godina, a naročito prošle bilo mi je žao što sam propustio taj događaj ali i BlogOpen.

Sve u svemu, poslah, abstrakt, predavanje sve krajnje u mom, minut do 12 stilu, poplaćah globe. Obradovalo me je što su, eto, našli mesto i za moju predloženu temu, a i što ću iz uloge posmatrača izvršiti transformaciju u aktivistu. Dodatno eto prilike da sa svima virtuelno poštovanim malenkostima, iskažem i po koju ličnu reč hvale, razmenimo koje zrnce mudrosti, pa možda nešto i zajedničkim snagama pokrenemo, promenimo, makar pokušamo.

E-trgovino drž se, ova se masa ka tebi talasa!

Tu sam shvatio da u vrtlogu obaveza moji elektronski profili plaču i kukaju, te sam obnovio družbu sa njima i tako dođoh do mog nesrećnog Bloga, gledam: “Vidi ovo ima i Arhivu”?!, kad ne lezi vraže! Od Novembra 2008! Žali bože resursa. Počnem da preturam pa nađem Suncokretena koji na objavu čeka od Septembra prošle godine, pa se setim da sam hteo lepo sažvakati pojavu web project managementa, a ostade ona na početku. Sve u svemu godine prolaze, a ja sam se svojim klijentima okrenuo mnogo više nego sebi samom. I bi mi nekako žao, jer sam ovo ružno čedo koda, uredio baš radi uživanja i ničega više.

To me sve malo vrati koji korak unazad i svatih da se ja svojim poslom od milošte nazvan Web Aplikatorstvom, zato što je malo segmenata vezanih sa internet koji nisam imao priliku da dobrano obradim, bavim bezmalo punih 11, a bogami i koju pre toga godina. Tragova ima ko šaše, zapostavljenih stvari, otvorenih profila, raznih komentara, a sve nekako neuredno i zapostavljeno. I tako me je E-Trgovina, eto već naterala da obratim pažnju na svoju eHigijenu! Te svatih, da je E-trgovina već počela.

Tako da odoh da eČistim dalje i popunjavam check listu uradi/ponesi, te to ujedno treba da predstavlja aktivnost svakog pojedinaca koji se sprema na Etrgovinu i za kraj da zaključim.

Proglašavam današnji dan početkom E-Trgovina 2011, dan je 0, a program je:

Pre Podne Sala “Kuća-Posao”

  1. Tekući poslovi i viseći repovi
  2. eČišćenje i elementarna eHigijena
  3. Akumulacija pozitivne energije

PoPodne Sala “Dom”

  1. Pakuj prnje – ne zaboravi kupaće! (Miloje Sekulić pominje nekakav džakuzi za odabrane 🙂 ili možda kažnjene :P… )
  2. BedRoom party tema “Hrk Hrrrk”

Sve u svemu E-trgovino drž se, ova se masa ka tebi talasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FacebookTwitterGoogle+
Back To Top